Contest Gallery: Please check your gallery shortcode. The id does not exists.

Ξεκινάει από σήμερα ο ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνει και φέτος η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ!

Το θέμα έχει τίτλο : ”Παραμορφώσεις”

Στο φωτογραφικό αυτό διαγωνισμό καλούμε τους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν ελεύθερα την έννοια της παραμόρφωσης, μέσω της παρουσίασης κάποιου πράγματος, προσώπου τόπου ή φαινομένου με διαφορετικό τρόπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει ή αναμένουμε να αντιληφθούμε, σύμφωνα με τις αισθήσεις μας. Ζητούμενο είναι η δημιουργία μιας εντελώς καινούριας εικόνας που μεταμορφώνει την πραγματικότητα και όχι απλά μία συγγενική παραλλαγή κάποιου θέματος. Κάτι που αναγνωρίζεται σαν υπαρκτό, αλλά ταυτόχρονα μοιάζει να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Κάτι που διακρίνεται σαν φυσικό, αλλά είναι μαζί και αξιοπερίεργο – παράδοξο, μια ‘αλλοίωση’ ή εκτροπή από το καθιερωμένο.

Όροι Συμμετοχής
1) Ο διαγωνισμός ξεκινάει 1η Αυγούστου και λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου 2017
2) Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην ειδική πλατφόρμα που βρίσκεται στο site μας  www.kadrw.gr
3) Μέγεθος- Ανάλυση φωτογραφιών : 2Mb ή 1200 pixel η μεγάλη πλευρά
4) Οι φωτογραφίες να έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια που τρέχει ο διαγωνισμός.

Κριτική επιτροπή : H κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες απαρτίζεται από τον Πάνο Χαραλαμπίδη και τη Μαίρη Χαιρετάκη ( www.panos-mary.com )

Βραβεία : Οι 3 πρώτοι νικητές θα πάρουν ως έπαθλο από ένα φωτογραφικό βιβλίο
1ος : Robert Frank-The Americans
2ος : Todd Hido on Landscapes, Interiors and the Nude
3ος : John Berger –Ways of Seeing

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα των 3 καλύτερων φωτογραφιών θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και θα αναρτηθούν στο www.kadrw.gr

Καλές λήψεις και καλή επιτυχία!!

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ